Hübsch

Det er dig, der er i centrum

Hos Hübsch stræber vi efter at give dig som kunde en helt speciel oplevelse i form af service, kvalitet og design. Vi vil kunne tilbyde dig boliginteriør af den bedste kvalitet i vores egen unikke stil. Vi har nemlig øje for detaljen. Hos os tænker vi på mennesker, og derfor kan du forvente, at det er dig, der er i centrum.

Hos Hübsch er vi et team med mange års erfaring i boliginteriør-branchen. Vi ved, hvad der rør sig i branchen, og vi ved, hvad du forventer som kunde. Med vores erfaring kan vi tilbyde dig et samarbejde, som er fordelagtigt for både dig og os.

I vores team er et af nøgleordene glæde. Vi ønsker, at vores medarbejdere, kunder og leverandører er tilfredse. Vi har medarbejdere, som er glade for at gå på arbejde, og det vil du kunne mærke som kunde. Vi mener, at glade medarbejdere er med til at sikre, at du får den bedste og mest behagelige service.

Vi lagerfører størstedelen af vores kollektion, og vi er derfor i stand til at være leveringsdygtige, når du skal bruge varer. Vi vægter leveringssikkerhed yderst højt, da vi ved, hvor afhængig du er af at have varer i din butik til tiden. Vi har desuden lager og kontor samlet under samme tag, og der er dermed ideelle rammer for at sikre dig den bedste service og den optimale leveringssikkerhed.

For at sikre vores unikke stil designer og udvikler vi selv vores produkter i Danmark. Selve produktionen foregår i hele verden, dog primært i Fjernøsten. Vi ønsker et tæt samarbejde med vores leverandører, så vi kan sikre, at produktionen sker under de bedst mulige forhold for såvel mennesker som miljøet.