House Doctor

Dit hjem er dit fristed. Det er her, du slapper af og omgiver dig med det, du holder allermest af. Din familie og dine dyrebareste ejendele. Dit hjem er også et samlingspunkt for dine personlige fortællinger. Et skønt sammensurium af rejseminder, arvestykker og nye impulser.

Hos House Doctor giver vi dig elementerne til at skabe et personligt, smukt og inspirerende hjem. Et hjem, der viser, hvem du er, og hvad du elsker. Her finder du et nutidigt miks af møbler, design- og interiørprodukter, designet med kærlighed til detaljen.

Vi er fascinerede af kreativitet og individuel fortolkning. Og det skinner igennem i vores produkter. House Doctor er ikke én stil eller ét udtryk. Her finder du et skønt miks af fine grafiske linjer, dekandente detaljer, sart vintage og industrielle kontraster, du kan mixe og matche på kryds og tværs – så det passer til din personlige stil.

Et hjem i harmoni
House Doctor-universet forener skandinavisk design med tilbagelænet bohemestemning. Her finder du materialer, nuancer og overflader, der binder din indretning lækkert sammen – i harmoni og til glæde for øjet.

Vi giver dig møbler og interiørprodukter til alle rum. Produkter, der giver lys, varme og hjerterum til dit hjem. Til hverdag og fest. Ude og inde.

Når du føler dig hjemme
Bag House Doctor står de tre søskende – Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Familietrioen drev i en årrække en brugskunstforretning med stor succes. Det var her idéerne til nye produkter begyndte at presse sig på – og i 2001 var House Doctor født.

”Når vi omgiver os med ting, vi holder af, føler vi os hjemme – og det smitter af på hverdagen”.

Og netop dén designfilosofi er den styrende tanke bag House Doctor i dag: At smukt boligtilbehør fremmer livsglæden. Når vi sammensætter vores sortiment, kombinerer vi derfor altid kvalitet, kreativitet og tilgængelighed.

House Doctor i internationalt perspektiv
I dag er House Doctor vokset lang ud over de tre søskende. Du finder House Doctors interiørprodukter hos et stort netværk af dedikerede forhandlere over det meste af Europa og i lande så langt væk som New Zealand og Japan.

Trods vores konstante vokseværk holder vi fast på troen om, at vores produkter skal gøre en forskel.